Acer Swift en Spin laptops

14 juni 2019
Acer Swift
Anker

[]

Acer Swift

De Acer Swift laptops zijn jouw ideale partner voor dagelijks gebruik. Of je nu wil surfen op het internet, mails versturen of een presentatie maken, de Acer Swift laptops staan altijd paraat.

Gebruik de Acer Swift laptops bovendien waar en wanneer je maar wil. Op de trein onderweg naar de les, in de vergaderruimte of zelfs 's avonds in de zetel. Je neemt ze makkelijk overal met je mee want ze zijn zeer dun en zo licht als een pluimpje. En toch kunnen ze wel tegen een stootje.

Dankzij de lange batterijduur kan je bovendien de hele dag ongestoord doorwerken zonder stress dat je batterij het elk moment zal begeven. Meer nog, je houdt aan het einde van de dag zelfs nog batterij over!

Je gegevens zitten veilig achter slot en grendel. Geen wachtwoord meer nodig, gebruik gewoon de vingerafdrukscanner: aan je vinger heb je genoeg om te kunnen inloggen én er is weinig kans dat je die vergeet. Snel, makkelijk en veilig!

Het oog wil natuurlijk ook wat. De Acer Swift laptops hebben een slank en stijlvol hoogwaardig design. De volledig metalen behuizing zorgt voor een mooie minimalistische look. Maar laat je in geen geval misleiden door zijn looks, onder het mooie jasje gaat wel degelijk heel wat kracht schuil. Daarvoor zorgen de kwalitatieve Intel-processoren.

Kortom, de Acer Swift laptops zijn de ideale combinatie van vormgeving en prestaties!

Anker

[]

Acer Spin
Anker

[]

Acer Spin

De naam zegt het zelf, de Acer Spin laptops draaien 360° rond hun as, je kan het touchscreen helemaal achterover kantelen. Dit soort laptops worden convertible laptops genoemd. Als dat niet revolutionair is!

Het 360°-scharnier maakt de Acer Spin laptops uitermate multifunctioneel. Kies een van de vier verschillende gebruiksmodi: tent, tablet, laptop of weergave of switch makkelijk van de ene modus naar de andere. Je kan ze overal mee naartoe nemen en comfortabel blijven werken vanuit elke hoek en in elke situatie, het scherm blijft altijd stabiel terwijl je tikt en scrolt.

En nee hoor, het scharnier maakt de laptops niet dik en log. De Acer Spin laptops zijn dun en draagbaar en hebben een erg stijlvol design. De volledig metalen behuizing zorgt voor een mooie look en feel en geeft de laptops een krachtige uitstraling.

Welke modus je ook kiest, de laptops beschikken over een lange batterijduur, waardoor je de hele dag lang productief kan blijven. Vergaderingen bijwonen, video's bekijken of gamen, allemaal geen probleem!

Sommige modellen zijn compatibel met de Acer Active Stylus. Daarmee kan je schrijven en tekenen op het scherm. Maak aantekeningen tijdens een vergadering of laat je creativiteit helemaal de vrije loop! Heb je de Active Stylus eventjes niet nodig? Berg hem op in het speciaal daarvoor voorziene dock zodat je hem zeker niet kwijtraakt. Doet hij het niet meer? Geen paniek, als hij zich in het dock bevindt, wordt hij tegelijkertijd opnieuw opgeladen. Amper 5 seconden later kan je hem alweer een uur gebruiken. Handig!

Anker

[]