Superflexibel met de Lenovo Yoga laptops

12 maart 2019

De Lenovo Yoga laptops zijn premium laptops, die je (meestal) ook als tablet kan gebruiken. Ze doen hun naam in ieder geval alle eer aan want ze zijn zo flexibel als een yogi: het beeldscherm kan 360° rond het toetsenbord draaien. Hierdoor kan je de laptop in 4 standen gebruiken:

Anker

[]

1. Als laptop

Met uitgeklapt toetsenbord om gemakkelijk te kunnen typen.

Anker

[]

2. Als tablet

Met ingeklapt toetsenbord. Hou de tablet in je handen en gebruik het touchscreen.

Anker

[]

3. In portretstand

Met het toetsenbord naar achter geklapt waardoor de tablet op zichzelf blijft staan. Dat is handig als je de tabletmodus wil gebruiken zonder de laptop de hele tijd te moeten vasthouden.

Anker

[]

4. In tentstand

Het scherm en het toetsenbord vormen een tent die stevig rechtop blijft staan, ideaal om video’s te bekijken.

Door hun multifunctionaliteit zijn de Yoga laptops overal superhandig te gebruiken, of je nu ’s avonds op het gemak in de zetel zit of tijdens de ochtendspits onderweg bent naar het werk in een drukke trein.

Binnen de Lenovo Yoga laptops bestaan er 4 series:

  • De Yoga 500-serie, de standaard serie
  • De Yoga 700-serie, de premium serie
  • De Yoga S-serie, superdunne en superlichte modellen
  • De Yoga C-serie, de nieuwste topmodellen

Hieronder bespreken we de kenmerken van elke serie.

Anker

[]

Yoga 530

De Yoga 530 behoort tot de standaardserie onder de Yoga modellen. De 14 inch laptops hebben een stijlvol design en zijn heel draagbaar. Verder zijn ze uitgerust met de nieuwste Intel Core i5 processor van de 8e generatie. Het scherm is Full HD met een IPS-paneel, waardoor het vanuit elke hoek even goed te bekijken is. Wil je ook 's avonds goed kunnen typen? Kies dan voor het verlichte toetsenbord. Laat ten slotte je creativiteit de vrije loop met de optionele Active Pen, waarmee je op de tablet kan schrijven en tekenen!

Lenovo Yoga 500
Anker

[]

Yoga 730

Een trapje hoger staat de 730. Die is echt hypermodern. Door het ultradun, super stijlvol ontwerp in een hoogwaardige aluminiumbehuizing ziet de laptop er echt chique en luxueus uit. Hij is verkrijgbaar in zowel 13 inch als 15 inch, dus je kiest zelf welke het best bij je past.

Maar niet enkel de buitenkant is indrukwekkend. Vanbinnen zit een bliksemsnelle Intel Core i7 processor van de 8e generatie. Die biedt je gegarandeerd hoge prestaties, zelfs wanneer je meerdere taken tegelijk uitvoert.

Via het IPS-scherm met haarfijne rand geniet je van verbluffend 4K beeld. Dankzij de brede kijkhoek heb je vanuit elke mogelijk positie gegarandeerd elk detail gezien en dat in hyperrealistische kleuren. Dankzij het verlichte toetsenbord typ je ook in het donker zonder problemen.

Daarnaast produceert de Yoga 730 ook een indrukwekkend 360° geluid waardoor het lijkt alsof je midden in de actie zit. Daarvoor zorgt Dolby Atmos. Urenlang films kijken is trouwens geen probleem want de Yoga 730 toestellen hebben een lange autonomie.

Bovendien is de Active Pen niet langer optioneel, maar wordt die standaard meegeleverd!

Lenovo Yoga 700
Anker

[]

Yoga S730

Met de S van superdun. Nóg dunner dan hij al was, slechts iets meer dan een centimeter. Je kan het dunne, lichteontwerp in hoogwaardig aluminium vergelijken met het gestroomlijnde lichaam van een yogi. Het verlichte toetsenbord geeft de S730 nog meer klasse.

En al dat moois gaat niet ten koste van de functionaliteit, want de Yoga S730 is de perfecte combinatie van kracht en prestaties. Kracht in de vorm van een Intel Core i7 processor van de 8e generatie, prestaties in de vorm van tot 12 uur lang superieur entertainment. Geniet ten volle van hoogwaardig Dolby beeld en geluid via het FHD scherm met dunne rand.

Stijlvol. Draagbaar. Krachtig.

De Yoga S730 is het buitenbeentje onder de Yoga modellen want in tegenstelling tot de andere toestellen is de Yoga S730 geen 2-in-1 laptop. Je kan hem dus niet als tablet gebruiken, want hij heeft geen touchscreen.

Lenovo Yoga S
Anker

[]

Yoga C930

Hetzelfde superdun en superlicht ontwerp met nog meer innovatieve functies en een bijzonder luxueuze uitstraling. Een echt topmodel!

In de dunne en lichte behuizing van hoogwaardig aluminium vinden we een bijna randloos IPS-scherm dat garant staat voor superhelder beeld. Het verlichte toetsenbord is perfect leesbaar in het donker. Er is uiteraard ook opnieuw plaats voor een Intel Core i7 processor van de 8e generatie.

Geluid komt van de innovatieve Dolby Atmos roterende soundbar. In combinatie met de 2 sets luidsprekers creëert die een zuiver driedimensiaal geluid, waardoor je je midden in de actie waant.

Nieuw is ook de ruimte waar je de bijhorende Active pen in kan opbergen. Zo kan je die niet langer kwijtspelen en bovendien wordt de pen opgeladen als hij zich in het compartiment bevindt.

Deze strakke en stijvolle laptop is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid!

Lenovo Yoga C
Anker

[]