Over ons...

Verkoop van computers, netwerkbeheer, softwareontwikkeling,...

kortom voor alles wat met computers te maken heeft, kunt u vertrouwen op OSD Computers. Deze firma opgestart in 1993, is de partner van tal van KMO's en particulieren. “We staan bekend om onze eigen hersteldienst van alle merken, onze grote voorraad en onze snelle service", zegt zaakvoerder Patrick Oosterlinck.

De bedrijven die zich reeds meer dan 25 jaar toeleggen op informatica en alles wat daarmee samenhangt, zijn dun gezaaid. OSD is zo één van die computerpioniers. Ondertussen bestaat het bedrijf van Patrick Oosterlinck uit een geolied team van specialisten die KMO's en particulieren helpen met alles wat computers, printers, netwerken en internet aanbelangt.

Patrick Oosterlinck is begonnen als ontwikkelaar van computer-programma's. Al redelijk snel vroeg men ook  om computerproblemen te verhelpen en om te zorgen voor volledige netwerken. De stap van software naar hardware was dus rap gemaakt. Bovendien hebben we nog steeds een programmeur in dienst voor maatapplicaties.

Gedurende de jaren dat OSD bestaat heeft het bedrijf naam gemaakt als netwerkspecialist en computerleverancier met een uitstekende nazorg. Er is een eigen computerhersteldienst en het meeste materiaal dat nodig is om een computer en een netwerk te laten functioneren zoals dat hoort en de bijhorende supplies heeft de firma in voorraad. Als u iets nodig heeft dat niet in voorraad is, dan wordt dat graag voor u besteld en kunt u het meestal de dag nadien al ophalen in de winkel langs de Asschout in Evergem. Die zaak staat open voor iedereen. Dat mag u gerust letterlijk nemen, want de goede naam en service van OSD zijn tot diep in Oost- en West-Vlaanderen en het Antwerpse bekend. Dat komt doordat de vele trouwe klanten zorgen voor heel wat mond-aan-mondreclame.

"Eén van onze eerste klanten was De Orde der Advocaten in het Gentse justitiepaleis", herinnert Patrick zich nog goed. "Vandaar dat heel wat advocatenkantoren tot op vandaag bij ons klant zijn. We hebben trouwens heel wat KMO's die op ons vertrouwen. Bakkers, bloemisten, garagisten, boekhouders, maar ook grotere bedrijven...: we verzorgen hardware, software en netwerken van bedrijven tot een onbeperkt aantal pc-gebruikers. Maar ook particulieren zijn bij ons heel welkom! Onze bedoeling is tevreden klanten maken én houden".

De wereld van informatica en computers evolueert razend snel. Om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en mogelijkheden schoolt men zich bij OSD Computers voortdurend bij. "Dat is nodig, want alleen zo kunnen we onze klanten de service geven die ze van ons verwachten. Voor veel professionelen hangt hun broodwinning af van een goedwerkende computer-omgeving", zegt de OSD-zaakvoerder. Computers verouderen snel, maar ook internet is in evolutie. Mee zijn is dus de boodschap. "ln onze beginjaren waren er uitsluitend grote en logge pc's; nu krijgen we vooral vraag naar uiterst handige laptops en mini-pc's. Onze professionele klanten vragen meestal goed uitgeruste computers, maar ze willen wel mobiel kunnen werken. Cloud oplossingen behoren tot de mogelijkheden, net als Remote Desktop toepassingen...

Netwerken en computers laten het soms al eens afweten. Maar geen nood. Om mensen met computer- en/of netwerkproblemen zo snel mogelijk uit de nood te kunnen helpen, heeft OSD altijd technische ploegen op de baan. Een computerpanne 's avonds of in het weekend is geen probleem voor klanten van OSD. "Uiteraard gaan onze klanten met een onderhoudscontract vóór, maar ook mensen die nog geen klant zijn kunnen op onze technici beroep doen", zegt Patrick. Bij OSD herstelt men alle computers van alle merken - zonder probleem. Wie zijn materiaal heeft aangekocht bij OSD krijgt wel een voorkeursbehandeling."

Anker

[]