Business Klanten

OSD Computers levert, installeert en onderhoudt netwerkinfrastructuur

We leveren, installeren en onderhouden zowel uw on-premise netwerk als uw cloud infrastructuur.

Na een grondige analyse van uw behoeften en uw dataverkeer stellen we een netwerk voor op basis van een on-premise server al dan niet in combinatie met een Microsoft Cloud omgeving.

De servers die we voorzien zijn van Fujitsu en Dell en de netwerkinfrastructuur is op basis van Ubiquiti producten. Hierbij monitoren we het ganse netwerk vanop afstand zodat we vlot kunnen inspelen op problemen.

Zowel qua administratieve werkposten als qua geavanceerde cad/cam workstations kunnen we telkens een gepaste oplossing bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw behoeften of problemen te bespreken zodat we desgewenst een gepast voorstel kunnen uitwerken.

Business Laptops

Anker

[]

Nieuw item

Ubiquiti Netwerkapparatuur

Onze medewerkers hebben de volledige kennis van de Ubiquiti netwerkonderdelen. Dit gaat van het installeren van een Secure Gateway op fiber of op de klassieke UTP/FTP netwerkbekabeling, het plaatsen van de nodige netwerkswitches en het bouwen van een uniform draadloos netwerk, al dan niet gepaard gaand met de installatie van een gastnetwerk.

Alle Ubiquiti netwerkonderdelen worden gekoppeld aan een Cloud Controller zodat we het ganse netwerk vanop afstand kunnen monitoren en beheren.

Ubiquiti Site

Anker

[]